download de app Beleef de haven

Virtuele tour Stadshavens Rotterdam en havenfietsroutes samen in één app! Een unieke combinatie: verken de Rotterdamse haven vanuit je luie stoel via interactieve panoramafoto’s. Volg dan per fiets of wandelend de routes door het imposante havengebied.

Met de ontwikkeling van de Tweede Maasvlakte ontstaat er in de Rotterdamse Stadshavens ruimte voor nieuwe ideeën. De industriële omgeving en monumentale panden vol havenhistorie krijgen een nieuwe bestemming in de stad. De virtuele tour geeft je via interactieve panoramafotos veel beeldende informatie en toelichting over de metamorfose van de stadshavens.

Om de haven ècht te ervaren kun je vervolgens op de fiets of lopend genieten van vier afwisselende havenroutes. Ontdek verrassende hotspots langs de fietsroutes. Er valt heel wat te beleven in de Rotterdamse haven. Geen dag is er hetzelfde!

Innovatieve app met vele mogelijkheden

Aanvullend op alle hotspots en projectlocaties heeft de app ook een nieuwsfeed over activiteiten in de stadshavens, ontdek specials in ‘En Route’ of stuur vanuit de app een e-mail of tweet naar een vriend.

De app is beschikbaar voor de volgende iOS toestellen: iPhone 4 & iPad (iOS 4.0 of nieuwer) en iPhone 3 GS & iPod 3e & 4e generatie.

Beleef de haven is er vanaf heden ook voor: Android 2.2, 2.3, 3.0, 3.1, 3.2 en 4.0

Download hier de app voor iOS.

Download hier de app voor Adroid.

app