verkoop nieuwbouw Heijplaat Nieuwe Dorp in volle gang

24 mei 2016 – Sinds zaterdag 19 maart jl. zijn de eerste 29 woningen van Het Verborgen Geheim op Heijplaat in verkoop. De bouw van in totaal 170 nieuwbouwwoningen maakt onderdeel uit van de ontwikkel overeenkomst Heijplaat Nieuwe Dorp tussen de gemeente Rotterdam en de ontwikkelaar en bouwer Van Omme & De Groot.

170 nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen
Het Verborgen Geheim wordt een moderne en groene woonwijk aan de stoere Heysehaven op Heijplaat. Van Omme & De Groot ontwikkelt hier komende jaren 170 nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen. Er is keuze uit kadewoningen, twee-onder-één-kapwoningen en eengezinswoningen in diverse groottes en prijsklassen.

Puur Rotterdams wonen in de dynamiek van de haven
In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen sluiten met voortuinen en groene perkjes aan bij de bestaande bebouwing van het historische tuindorp. Parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de kadewoningen die pal aan de Heijsehaven staan. De eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 192.500 v.o.n., de twee-onder-één-kapwoningen vanaf € 295.000 v.o.n. en de kadewoningen vanaf € 289.500 v.o.n.

Gegarandeerd nul-op-de-meter
Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter garantie gebouwd. Zonnepanelen, een individuele warmtepomp, drievoudig-glas en warmte terugwinunits zorgen er onder meer voor dat de energiemeter in de woning aan het eind van een jaar op dezelfde stand als aan het begin van het jaar. Dat betekent nooit meer een energienota!

Fase 1 in verkoop
De verkoop van fase 1 is in volle gang. Meer informatie over de beschikbare woningen? Het stoere, in havenstijl ingerichte informatiecentrum is elke woensdag open tussen 16.00 en 18.00 uur. Je kunt de woningtypen, plattegronden en maquette van het totale plan bekijken en de verkoopbrochures en prijslijst ophalen. De makelaar vertelt je graag alles over het project onder het genot van een kopje koffie. Je vindt het informatiecentrum in de plint van het appartementengebouw aan de Heysekade 4.

Zie voor meer informatie www.hetverborgengeheim.nl.